Dagboek maart 2017

Za 25 maart; appelboom

Vandaag op zoek geweest naar vermiculiet, maar helaas hadden ze het niet meer in de winkel. Goed spul om te zaaien en daarna makkelijk te verspenen; plantjes zijn goed los te trekken. Nu dus maar via internet bestellen. Maar wel wat appelboompjes tegengekomen. Nog niet zo groot en ook niet helemaal mooi in model, maar daar was de prijs dan ook naar. Helaas heeft het oude boompje het niet gered, toch waarschijnlijk teveel water op de andere tuin. Hoop dat de nieuwe lekker gaan uitlopen.

Ook de bloemen uit de rabarbers geknipt zodat de energie naar de stelen gaat die we opeten en niet naar de bloemen. Zaten echt grote knoppen in.

Verder kan ik niet wachten tot we de uien gaan planten en de eerste peulvruchten gaan zaaien, maar ik heb manlief beloofd tot in april te wachten. Volgende week dus misschien;-)

De knofloken gaan lekker, die staan al ruim boven de grond. En helaas zijn de uien van vorig jaar bijna op, ze gaan ook uitlopen dus zal ik straks toch nog eerst weer moeten kopen. Helaas is het bij ons in huis overal warm, dus kunnen we ze met dit mooie weer niet echt goed meer bewaren.

Klik om een reactie te geven

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

To Top