Dagboek maart 2017

Za 11 maart; weer goed opgeschoten

Alles is verhuisd! Er lagen nog meer stenen dan we dachten , maar ze zijn nu allemaal over. Manlief heeft weer hard gewerkt.

Naast de stenen ook nog een kruidenplant die we vorig jaar van de buurman hebben gekregen verhuisd. Het volgens mij een soort surinaamse maggi plant. Het is een flinke pol dus dat staat vast leuk straks.

Ook de aardbeien overgezet. Ze staan nu op de nieuwe tuin in 3 rijen. Omdat de grond nog steeds nat is, hebben we ze met de kluit op de grond gezet en als het straks wat droger is dan maken we er heuveltjes van.

En de eerste verhoogde bak die we willen hebben is gemaakt. Omdat de grond zo nat is, willen we een aantal verhoogde bakken maken. Hier kunnen dan dit jaar in ieder geval de wortels, pastinaken en radijsjes in. We hebben er nu een van 2.40m x 1.20m en daar gaat natuurlijk flink wat grond in, dus waarschijnlijk doen we er elk jaar 1.

Tuinboon

Kapucijner

 

Thuis in de kas komen ook de tuinbonen op 🙂 En omdat het zo leuk is, ook nog doperwten, nog wat tuinbonen, peulen en tomaatjes gezaaid.

Klik om een reactie te geven

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

To Top